Neste MY Renewable Diesel™

De voordelen van Neste MY Renewable DieselTM (HVO100)

Snel en makkelijk overstappen

Overstappen op Neste MY Renewable Diesel vereist geen extra investeringen in infrastructuur of aanpassingen aan het bestaande wagenpark. Gewoon tanken en rijden!

Goede beschikbaarheid

Neste MY Renewable Diesel is verkrijgbaar in Europa, Noord-Amerika en in andere plaatsen over de hele wereld.

Geen compromissen

Neste MY Renewable Diesel levert dezelfde hoge prestaties en bereik als fossiele diesel, maar geeft een schonere verbranding en bevat geen onzuiverheden zoals zwavel, zuurstof of aromatische verbindingen.

Uitstekende opslag-eigenschappen

Neste MY Renewable Diesel heeft een zeer lange houdbaarheid dankzij de zuiverheid van het product. Het trekt geen water aan, wat betekent dat er bij correcte behandeling en opslag geen risico is op verminderde productkwaliteit of op microbiële groei. Neste MY is uiterst stabiel, wat zorgt voor uitstekende opslageigenschappen.

Krachtige prestaties

Met een hoog cetaangetal geeft Neste MY Renewable Diesel een efficiënte verbranding. Filters en injectoren blijven langer schoon, emissies zijn lager.

Beproefd en getest

Neste, ’s werelds grootste producent van hernieuwbare diesel, heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om de productie van hernieuwbare brandstoffen van hoge kwaliteit. Goedgekeurd door toonaangevende fabrikanten.

Een kostenefficiënte keuze

Neste MY Renewable Diesel is een kostenefficiënte oplossing om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Zeker als u rekening houdt met de ‘well-to-wheels’-benadering en de TCO (Total Cost of Ownership).

Uitstekende prestaties, ook onder extreme omstandigheden

Neste MY Renewable Diesel is geschikt voor extreem koud weer, tot wel -22°C.